Cautare

2854 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia c dacia unirea braila" (3.45 secunde)
Mihai Stoica a reactionat in urma deciziei luate de ICCJ, care a hotarat rejudecarea procesului pentru palmares dintre FCSB si CSA Steaua.
Fotbalul si politica se completeaza de minune.
Conducerea filialei Braila a Aliantei PNL-PD a anuntat ieri „suspendarea“ sprijinului politic pentru primarul municipiului, Constantin Sever Cibu (PNL), pe motiv ca acesta ar fi incalcat grav si in mod repetat protocolul de functionare a Aliantei.
„Comitetul Executiv al PNL a numit, la Braila, un Birou Permanent Judetean interimar, care va verifica baza de date a filialei si se va ocupa de organizarea alegerilor in organizatia municipala“, a declarat ieri secretarul general al PNL, Dan Motreanu.
Este stiut ca autoritatile galatene se afla in divergenta cu cele brailene pentru cistigarea dreptului de construire si administrare a cartierului. ... Una peste alta, primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca a fost la Iasi pentru a le cere celor de acolo sfaturi in vederea realizarii unei zone metropolitane Galati-Braila.
Unde se duc marile batalii politice Atmosfera campaniei electorala s-a dezmortit doar in cateva zone din tara, unde candidatii Puterii si Opozitiei sunt cotati la diferente foarte mici de procente.
Consiliul Concurentei obliga societatea Laminorul Braila sa returneze imprumutul de 95 de miliarde de lei acordat de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), impreuna cu dobanzile aferente, pentru ca finantarea incalca legislatia referitoare la ajutorul de stat.
Termenul limita pentru depunerea ofertelor de cumparare a pachetului majoritar de actiuni de la societatea Laminorul Braila a expirat fara a exista un investitor dispus sa preia firma.
Sistemele de termoficare prin cogenerare, la moda in Franta, prind si la romani. Acest sistem, prin care se produce in acelasi timp energie termica si electrica, conduce la cheltuieli mai mici de incalzire si nu numai.
Ieri, la sediul Prefecturii, a avut loc un seminar referitor la "Oportunitatea infiintarii unei piete de gros pentru legume si fructe in zona Galati-Braila".
Galatiul nu are inca un port destinat ambarcatiunilor de agrement, desi numarul acestora creste cu zecile in fiecare an. In aceste conditii majoritatea proprietarilor prefera sa-si lase barcile intr-un spatiu special amenajat din Braila, decit in porturile din Galati.
250 de cetateni din Bangladesh vor munci in industria confectiilor in Vrancea, Serviciul pentru Straini Galati fiind in curs de a le emite permisele de munca.
De la tractoare, la terminal de vinuri.
Care sunt traseele de pe harta Pe holurile Parlamentului, Ministerul Transporturilor a prezentat marti primele harti din ceea ce pare a fi Master Planul General pe Transporturi, harti pe care figurau noi trasee nediscutate public pana acum.
Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila.
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac:
Un autocar cu numere de Turcia s-a rasturnat la Braila. Autocarul avea la bord 36 de pasageri. ... UPDATE 10:12 Autocarul era condus de un sofer turc si s-a rasturnat din pricina carosabilului umed.
Ideea de a lista cluburile de fotbal la bursa ii tenteaza pe unii dintre patronii acestora. Totusi, nimeni nu are curajul sa faca acest pas mai devreme de doi-trei ani, potrivit Mediafax.
Romania are nevoie de urgenta de o lege a sportului Senatorul social-democrat, Laurentiu Coca, fost jucator de fotbal inainte de 1989, in Divizia A, a declarat ca se impune o lege a sportului si ca va lucra la un astfel de proiect care sa permita refacerea unei pepiniere de sportivi si asigurarea accesului la sport pentru toti copiii chiar daca familiile acestora nu dispun de resurse financiare.
Danubius handbal feminin, Divizia A, seria A; FOTBAL Afc Dunarea Calarasi-fotbal, Liga a 1 Betano; ... TENIS DE MASA Fortus Calarasi - tenis de masa, Divizia B, masculin;
google-analytics.com